Folk/Acts / trilogija On Entertainment


O predstavi

Zakaj je barski pevki lažje nastopati kot igralki? Kaj vse naj izvajalci naredijo, da zadovoljijo publiki? O čem lahko govori duh na odru? Kako pripovedovati Igre prestolov z vžigalnikom in lakom za lase?

Prva izmed treh predstav, od katerih se prav vsaka na svoj način igra z našimi pričakovanji. Tri predstave z izjemnimi izvajalci. Tri predstave z enostavnimi zgodbami in zakompliciranimi ljudmi. Tri predstave, ki nas nasmejijo in nam dajo misliti. Tri predstave, ki bodo pokazale, da je De Facto Theatre Company v svoji trilogiji On Entertainment zagriznil v sočno, sladko-kislo jabolko. Kako nas bodo zabavali in ali jim bo uspelo je pa vprašanje katerega odgovor lahko izvemo samo z obiskom predstave. Zabavajmo se skupaj.

Predstava je del programa Fokus Zagreb, ki je uradni spremljevalni program Festivala Lent 2019.

Vstopnina: z Lento brezplačno, brez Lente 6€, 4€ za dijake, študente, samozaposlene v kulturi in upokojence, 0€ za brezposelne.

Kolofon

Avtorski projekt Saše Božića in Petre Hrašćanec
Nastopajoči: Nataša Dangubić in Višnja Vitas
Scenografija in kostumografija: Zdravka Ivandija Kirigin
Oblikovanje zvoka: Damir Šimunović
Oblikovanje svetlobe: Marino Frankola
Inspicientka: Milica Kostanić
Produkcija: Mario Gigović / Projekt je diplomsko delo na študiju Produkcije in uprizoritvenih umetnosti pod mentorstvom red prof. dr. Darka Lukića
Koprodukcija: Zagrebačko kazalište mladih, De Facto Theatre Company in Akademija dramske umetnosti v Zagrebu

Video