4. september / Palmyra / Intimni oder

5.00 

Politična drama, mešanica dejstev in fikcije

Počisti
Šifra: pal-2 Kategorija:

Opis

Palmyra je politična drama, mešanica dejstev in fikcije. Nastala je z mislijo na uničenje starodavnega sirskega mesta z istim imenom. Predstava raziskuje maščevanje, politike uničenja in tisto, čemur pravimo barbarsko. Občinstvo vabi k odmiku od populističnih novic in nudi razmislek o civilizaciji in razpadu odnosov.

Bertrand Lesca in Nasi Voutsas sta ljubljenca festivalskih občinstev po vsem svetu. V letu 2020 sta prejela prestižno nagrado Forced Entertainment. Veljata za ena najbolj svežih in inovativnih sodobnih performerjev svoje generacije v Evropi, ki na novo izumljata politični teater.

***

V skladu z odloki vlade je udeležba na kulturnih dogodkih dovoljena osebam z negativnim testom na covid-19, cepljenim ali prebolevnikom. Za otroke to pravilo ne velja.

Upoštevati moramo priporočila glede vzdrževanja medosebne razdalje, pravilnega nošenja maske, higiene rok in higiene kašlja.

***

Avtorja in nastopajoča: Bertrand Lesca in Nasi Voutsas
Dramaturginja: Louise Stephens
Oblikovalec svetlobe: Jo Palmer
Vizualna podoba: Ollie Baxter
Foto: Alex Brenner
Produkcija: Farnham Maltings (Edward Fortes in Hannah Slimmon)
Podpora: CroquisBCN (Barcelona), Bristol Ferment, MAYK, Tobacco Factory Theatres, Nuffield Southampton Theatres, Ovalhouse, HOME in Arts Council England

Dodatne informacije

Izberi termin

,