PARL 2020


PARL, Performance Art Research Ljubljana
31. avgust – 9. september 2020

Domači in tuji avtorji in avtorske skupine se bodo v Ljubljani udeležili 10-dnevnega programa PARL za razvoj avtorskih projektov na področju performansa, avtorskega gledališča, sodobnega plesa, intermedijske in hibridne umetnosti.

PARL povezuje kreativne prakse, metode in produkcijske modele vodilnih ustvarjalcev in producentov sodobnih scenskih umetnosti, ki delujejo v Ljubljani. Delovni proces je osredotočen na razvoj ustvarjalnih procesov in raziskavo performativnih strategij. Program obsega delo na projektu, dnevni feedback, jutranje treninge, 3-dnevni seminar in delavnice. Za javnost bodo seminarji in jutranji klasi brezplačno odprti, je pa potrebno potrditi udeležbo.

PARL: Seminar
1 - 3 SEP / 20.00 - 22.00
Stara mestna elektrarna v Ljubljani
Tri predavanja o tem, kaj danes določa sodobni performans. Predavajo Pia Brezavšček, Lana Zdravkovič, Jurij Krpan. Odprto za javnost. Brezplačno. Zaradi Covid-19 ukrepov morajo udeleženci potrditi svojo udeležbo na horzensara@gmail.com. Število udeležencev je omejeno.
Več o seminarju
FB dogodek

PARL: Jutranji klasi
31 - 8 SEP / 10.00 - 12.00
Stara mestna elektrarna v Ljubljani
Različne tehnike s tremi izkušenimi umetniki vsak dan od 10-ih do 12-ih. Jutranje klase vodijo Jurij Konjar, Irena Z. Tomažin, Maja Delak. Odprto za javnost. Brezplačno. Zaradi Covid-19 ukrepov morajo udeleženci potrditi svojo udeležbo na horzensara@gmail.com. Število udeležencev je omejeno.
Več o jutranjih klasih
FB dogodek

Dodatne informacije:
PARL - spletna stran
PARL - Facebook stran

parl banner