GT22 zapira vrata zaradi epidemije koronavirusa


13. 3., sporočilo za javnost

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci,

zaradi razglašene epidemije koronavirusa v Sloveniji do konca marca odpovedujemo vse dogodke in GT22 zapiramo za obiskovalce.

Z namenom zaščite vseh, še posebej pa ranljivih skupin, bomo na ta način prispevali k zmanjšanju možnosti za širjenje virusov, ki so v obtoku. O vseh morebitnih spremembah vas bomo obveščali na spletni strani in drugih razpoložljivih komunikacijskih kanalih.

Aktualne odredbe, priporočila in informacije o stanju najdete na spletni strani Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Ostanite zdravi in do kmalu!

 

_________________________________________________________________________________________

10. 3., sporočilo za javnost

Spoštovane obiskovalke in obiskovalci,

dogodki na Intimnem odru v GT22 trenutno niso odpovedani, saj je naša kapaciteta manj kot 100 ljudi. Situacijo s koronavirusom vsekakor budno spremljamo in sledimo navodilom pristojnih institucij. Skrbno pazimo na higieno; prostor smo opremili z razkužili, na sanitarijah pa so nameščena navodila za umivanje rok.

Tudi obiskovalce naprošamo, da postopajo v skladu s z odredbami in priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter odsvetujemo obisk dogodkov vsem, ki kažejo znake obolenja, starejšim osebam in kroničnim bolnikom, saj so zaradi svojega stanja bolj dovzetni za nalezljive bolezni.

O morebitnih spremembah programa vas bomo sproti obveščali v čim krajšem času.

Ostanimo zdravi. Hvala!