PARL

PARL – Performance Art Research Ljubljana 2024

 

22.-31. avgust 2024

 

Vabilo k prijavi

 

PARL – mednarodni projekt za raziskave sodobnih scenskih umetnosti – vabi avtorje in avtorske skupine, da se udeležijo 10-dnevnega programa za razvoj avtorskih projektov, ki bo potekal od 22. do 31. avgusta 2024 v Ljubljani.

PARL je odprt za projekte na področju performansa, avtorskega gledališča, sodobnega plesa, intermedijske in hibridne umetnosti. Program obsega delo na projektu, dnevni feedback in jutranje treninge. Udeleženci imajo na voljo vadbeni in izvedbeni prostor. Delovni proces je osredotočen na razvoj ustvarjalnih procesov in raziskavo performativnih strategij.

Če ustvarjaš na področju sodobne scenske umetnosti, če potrebuješ prostor, čas, priložnost za raziskavo, razvoj in predstavitev svojega projekta in če želiš razširiti mrežo sodelavcev – prijavi svoj projekt na spodnjem linku.

Rok za prijavo: 30. APRIL 2024

Prijaviš se tukaj: https://parl.si/application/

Kaj o PARLu menijo mednarodni ustvarjalci: https://www.parl.si/artists/

O PARL-u

PARL je mednarodni projekt za raziskave sodobnih scenskih umetnosti in 10-dnevni program za razvoj avtorskih projektov, ki poteka v Ljubljani.

PARL je odprt za projekte na področu performansa, avtorskega gledališča, sodobnega plesa, intermedijske in hibridne umetnosti. Program obsega delo na projektu, dnevni feedback, jutranje treninge, 3-dnevni seminar in delavnice.

PARL povezuje kreativne prakse, metode in produkcijske modele vodilnih ustvarjalcev in producentov sodobnih scenskih umetnosti, ki delujejo v Ljubljani. Delovni proces je osredotočen na razvoj ustvarjalnih procesov in raziskavo performativnih strategij.