PARL

PARL – Performance Art Research Ljubljana 2022

 

22. – 31. avgust 2022, Ljubljana

 

Povabilo k udeležbi

 

PARL vabi avtorje in avtorske skupine, da se udeležijo 10-dnevnega programa za razvoj avtorskih projektov, ki bo potekal od 22. do 31. avgusta 2022 v Ljubljani.

Če ustvarjaš na področju sodobne scenske umetnosti, če potrebuješ prostor, čas in priložnost za raziskavo, razvoj in predstavitev svojega projekta, če želiš razširiti svojo mrežo sodelavcev – prijavi svoj projekt na tej povezavi.

Rok za prijavo: 15. april 2022

O PARL-u

PARL je mednarodni projekt za raziskave sodobnih scenskih umetnosti in 10-dnevni program za razvoj avtorskih projektov, ki poteka v Ljubljani.

PARL je odprt za projekte na področu performansa, avtorskega gledališča, sodobnega plesa, intermedijske in hibridne umetnosti. Program obsega delo na projektu, dnevni feedback, jutranje treninge, 3-dnevni seminar in delavnice.

PARL povezuje kreativne prakse, metode in produkcijske modele vodilnih ustvarjalcev in producentov sodobnih scenskih umetnosti, ki delujejo v Ljubljani. Delovni proces je osredotočen na razvoj ustvarjalnih procesov in raziskavo performativnih strategij.

Vsem udeležencem PARL zagotavlja vadbeni in izvedbeni prostor.

Parl logo 2021