Podkasti

Podkast Intimni: Intimni portreti z Rokom Kravanjo

V novem sklopu podkasta Intimni, naslovljenem Intimni Portreti, smo o vlogi umetnosti in še čem govorili z igralcem Rokom Kravanjo. Moderatorka: Nika Švab / Tehnična podpora: Rob Canning.

Podkast Intimni: Free Standing

Pred mariborsko premiero plesne predstave Free Standing smo govorili z Mašo Kagao Knez in Kajo Lin Jagodič Avguštin. Moderatorka: Nika Švab / Tehnična podpora: Boštjan Eržen.

Podkast Intimni: MAMO abonma – Shifting Baselines

MAMO abonma jesensko dogajanje zaključuje s predstavitvijo večdnevnega skupinskega dela projekta Shifting Baselines. Moderatorka: Nika Švab / Tehnična podpora: Boštjan Eržen.

Podkast Intimni: MAMO abonma – Muyte Maker

Drugi dogodek abonmaja MAMO je v Maribor pripeljal francosko sodobnoplesno senzacijo Muyte Maker. Z avtorico Floro Detraz se je pogovarjala Nika Švab. Tehnična podpora: Boštjan Eržen.

Podkast Intimni: MAMO abonma – Deep Dish

Predstava Deep Dish kolektiva Liquid Loft je bil prvi dogodek MAMO abonmaja v sezoni 2019/2020. Z ustvarjalnim kolektivom se je pogovarjala Jasmina Založnik. Tehnična podpora: Boštjan Eržen.

Podcast Intimni: Drugajanje z Beton Ltd.

Kdo je mlada gledališka publika? Kako in kje so danes reprezentirani? S kolektivom Beton Ltd. in Almo R. Selimović se je pogovarjala Nika Švab. Tehnična podpora: Boštjan Eržen.